Weerbericht in Zuid-Frankrijk

R?sidence Chateau Cazaleres is bij uitstek geschikt voor een heerlijk zomerse vakantie in de Franse zon. Maar ook in andere jaargetijden maken de streek ?n de parkfaciliteiten uw verblijf meer dan aangenaam.

Via een mooie route met de auto staat u in ruim een uur op de lange latten in de Pyreneeen. De sneeuwzekerheid is hoog dankzij de ligging van het gebied tot 2500 m. Verblijven in Frankrijk maar ski?n in Frankrijk (Ax le Thermes) Spanje of Andorra, en dat allemaal binnen bereik, in het winterseizoen.

In de lente is vakantiepark Chateau Cazaleres het domein voor rustzoekers en natuurliefhebbers. De natuur laat zich juist in dit jaargetijde van zijn mooiste kant zien. En door het milde klimaat is dit h?t jaargetijde om eens lekker te gaan fietsen en wandelen.

En het najaar? Dan blijft het klimaat op Chateau Cazaleres aangenaam en kunt u – hoewel de avonden wat korter zijn – lekker lang buiten leven en genieten van de omgeving. In dit seizoen is het ook nog erg goed mogelijk om flink actief te zijn of (steden)trips te maken. De gezellige seizoensdrukte is dan immers vervangen door een weldadige rust.

Is uw interesse wellicht gewekt om een eigen plekje inde de Franse zon te bezitten? Dan is dit uw kans!

 

.

fransvakantiehuistekoop.nl