Dit huis is verkocht
Bovenaanzicht-Villa133

Villa 133

  • 135 m2
  • 500 m2
  • 3 Slp. kmr.
  • 1 Garage
  • 2 Badkmr.
Espace de Luxe
€225,000 k.k.

(bijna) gratis wonen in je eigen instapklare vakantiehuis

 

Zin in een Frans vakantiehuis zonder “ik vertrek” problemen?
Veilig wonen in Frankrijk zonder dat je de taal (goed) machtig bent?
(Semi) permanent wonen in een schone, rustige, niet druk bevolkte omgeving?
Instapklaar huis zonder dat je moet klussen?

Wanneer je dit zoekt in Frankrijk dan is ons vakantiehuis op kasteel(vakantie) park Chateau Cazaleres wat voor jou. Sinds 2000 hebben wij deze vakantiewoning al in bezit. Elke schoolvakantie zijn we geweest en de laatste jaren hebben wij deze vakantiewoning erg goed verhuurd. Het is het meest luxe en best verhuurde huis op het kasteelpark. Voor ons is het bijna GRATIS wonen in Frankrijk omdat de verhuuropbrengst de vaste lasten overtreffen. (administratie ter inzage).

Deze vakantiewoning is de laatste 6 jaar voor een bedrag van 80.000 euro compleet gerenoveerd en gemoderniseerd t.o.v. alle andere aangeboden woningen op dit vakantiepark.De woning ligt op een ruime kavel waarbij de tuin om het huis ligt. Er staan op het 13 Hectare grote park 138 vrijstaande woningen met overwegend Nederlandse eigenaren maar ook Belgische, Amerikanen en natuurlijk Fransen. In het centrum staat prominent het kasteel met de 3 zwembaden, 2 tennisbanen en 3 jeu de boules banen in de nabijheid. Er is veel ruimte en veiligheid voor alle leeftijden, er is o.a. een receptie met Nederlands sprekende beheer en deze is bij hulp te contacten. Ook zijn de toegangswegen d.m.v. een slagboom afgesloten zodoende is de veiligheid gewaarborgd. Op loop afstand is het dorpje gelegen met bakker, slager, supermarkt, postkantoor en diverse bars en een zeer goed restaurant.

De tuin van deze woning behoort tot één van de mooiste op het vakantiepark. Nagenoeg onderhoudsvrij en compleet vrij kun je rondom het huis vertoeven op diverse terrassen. Er is een hoger gelegen terras met lounge set en twee lager gelegen terrassen waarvan 1 overdekt. Genoeg plek om schaduw of juist zon te zoeken van het vroege voorjaar tot het late najaar. De drainage is compleet vernieuwd en er is voorzien in water en stroomleidingen door de hele tuin heen. Een buitendouche maakt het verder af. De nogal in het oog springende witte gasketel is netjes ingegraven en vervangen door een groter model.

Het huis is op de verdieping voorzien van een dakkapel t.b.v. een volwaardige badkamer met regen (inloop) douche, wasmeubel en hangend toilet. Er bevinden zich twee slaapkamers op de verdieping beide voorzien van2 stuks 1-persoons hotel boxsprings. De slaapkamers hebben laminaat dus voor allergieaandoeningen is dit een fijne oplossing. Beide slaapkamers hebben nieuwe onderhoudsvrije aluminium kozijnen met elektrisch bedienbare rolluiken en geïntegreerde horren voor een heerlijk nachtrust. Alles is nieuw geschilderd en keurig bijgehouden.
Op de begane grond tref je naast een garage (van binnenuit bereikbaar) ook een bijkeuken aan. Wandkasten en een wasmachine met wasdroger staan allemaal klaar om dit huis tot een exclusief huis te maken. De badkamer die zich tegenover de slaapkamer bevindt is ook voorzien van een regen (inloop) douche met luxe wand- en vloertegels en een ruim wasmeubel. Deze badkamer is ook voor rolstoelgebruik of minder validen bruikbaar.
Slaapkamer begane grond is ook voorzien van 2 stuks 1 persoons hotel boxsprings en een kledingkast. Ook hier is een elektrische rolluik met geïntegreerde hor aanwezig.

Woonkamer heeft een doorloop naar de open keuken. Deze keuken is compleet vernieuwd en voorzien van een groot gasplaat met daaronder een combi-magnetron oven. Een vaatwasser en een grote koel-vriescombinatie maken deze luxe keuken af. De woonkamer heeft via een schuifpui toegang tot een terras en de keuken heeft ook een schuifpui die toegang heeft tot het overdekte terras. Heerlijk ontbijten in het zonnetje! Vanaf 2014 is er continue wat vernieuwd en verbeterd om hier het mooiste vakantiehuis van het kasteelpark van te maken. Dit zeggen wij niet alleen maar onze huurders die de laatste jaar met erg veel plezier (terugkerend) gehuurd hebben beamen dat in de Zoover reviews. Jaarlijks tussen de 10-14 weken verhuur zorgen voor een nagenoeg kostendekkende vakantiewoning waar je (semi) permanent kunt wonen veilig van druk bevolkte gebieden en steden en op 1 uur rijden van het internationale vliegveld van Toulouse wanneer je toch even snel naar Nederland wilt gaan.

Lounge-terras-villa133 Overdekt-terras-Villa133 Badkamer-BG-Villa133Slaapkamers-Villa133

Woonkamer-Keuken-Villa133 (1) Tuin-overzicht-Villa133

 

 


Makelaar informatie

Op deze website staat divers aanbod van woningen op vakantiepark Chateau Cazaleres. Neem contact op via het contactformulier

fransvakantiehuistekoop.nl