Uw helpende hand bij aankoop van een villa op vakantiepark Chateau Cazaleres!

U wilt het hele jaar door genieten van de prachtige natuur in Zuid Frankrijk?

Dat kan in een prachtige villa op vakantiepark Chateau Cazaleres in Daumazan, Zuid Frankrijk! Het vakantiepark biedt u diverse vakantiehuizen en villa’s:

Wie koopt een vakantiehuis in Frankrijk.

Een groot deel van de kopers zijn huurders die na jaren lang te hebben gehuurd, de stap zetten naar een eigen villa op het park. Maar ook onbekende aspirant kopers, melden zich voor meer informatie. Bij deze laatste groep, nodig ik ze altijd uit om enkele dagen te komen, om zo zelf te kunnen ervaren wat het is om in Frankrijk te wonen. Het blijft altijd een kwestie van emotie; hoe voelt het voor mij? Hoe zou u het vinden om mede eigenaar te zijn van een Chateau in Frankrijk met een vakantiepark er omheen?

De bemiddeling bij de aan- c.q. verkoop verloopt in Frankrijk anders dan wij in Nederland gewend zijn. Daarnaast is er de barrière van de taal. Daarom begeleid ik de kopers ook in het gehele proces tot aan de overdracht bij de notaris. Goed voor te stellen is, dat aspirant kopers het aangenaam en makkelijk vinden om met een Nederlandse zaken te doen zodat niets onbesproken of onduidelijk blijft. Voor mij is het een goed gevoel om de aspirant koper later als mede-eigenaar te ontmoeten op Chateau Cazaleres.

Is uw interesse gewekt?

Hoewel u de meeste informatie op deze website zult vinden, zijn wij uiteraard voor verdere vragen bereikbaar. Kijk ook eens op onze pagina met veel gestelde vragen om een vakantiehuis te kopen in Frankrijk op een vakantiepark.

Heeft u een vraag over een van de vakantiehuizen, de procedure om onroerend goed te kopen in Frankrijk, eventuele bezichtiging van een vakantievilla of een vraag van andere aard? Neemt u dan gerust contact met ons op door hiernaast uw vraag te stellen en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

 

.

fransvakantiehuistekoop.nl