huis kopen in Frankrijk tips.

1. Ken uw aankoopbudget!
Wanneer u weet wat uw budget is kunt u specifieker zoeken naar uw Franse vakantiewoning. De verkoopprijzen bij Residence Chateau Cazaleres variëren van ca. €75.000,- tot €195.000,-. Dus huis kopen in frankrijk tipskeuze genoeg bij huis kopen in Frankrijk tips!

2.Welke ligging moet uw vakantiehuis hebben?
Via onze plattegrond die u op de website kunt vinden kunt u de ligging van de te koop staande woningen bepalen. kunt u huizen zoeken op basis van ligging. Er zijn diverse gedeelten van het vakantiepark:

  • blauw, met name huizen in het bosgedeelte
  • groen, kleinere woningen van het type Cazaleres
  • oranje, het hoefijzer, diverse woningen in een zonnige omgeving met uitzicht op het Chateau
  • lila, vakantiewoningen wat hoger qua ligging en tegen de bosrand aan
  • paars, een middenstuk met voornamelijk Campagne type vakantiewoningen
  • geel, een zonnig gedeelte van het park met uitloop naar het dorp Daumazan

3. Kies uw favoriete type vakantiehuis
Het is belangrijk om te weten welk type vakantiehuis bij u past.?Er zijn diverse typen vakantiewoningen;huis kopen in frankrijk tips

 

  • bekijk het woning aanbod van Frans vakantiehuis te koop

 

4. Welk doel hangt u aan een tweede woning?
U kunt natuurlijk kiezen voor 100% eigen gebruik en de meeste nieuwe kopers doen dat ook voor de beginperiode, maar uiteindelijk wilt u wellicht rendement hebben in de weken dat u niet in uw eigen Franse vakantiehuis verblijft. Een keuze die veel gemaakt wordt is een combinatie van verhuur en eigen gebruik zodat u al snel kosten neutraal een Franse woning kunt bezitten.huis kopen in frankrijk tips

5. Ga naar een bezichtigingsweekend
Bent u geïnteresseerd geraakt in 1 of meerdere woningen plan dan een bezichtiging in met onze makelaar die u alles kan vertellen over het vakantiepark, de woningen en natuurlijk de prachtige omgeving.  Maak een vrijblijvende afspraak met Lily Beije, er zijn bezichtigingsweekenden in de maand mei maar u kunt ook op een voor u makkelijker tijdstip een afspraak maken.

Heeft u bovenstaande punten voor uzelf op een rijtje gezet? Maak dan HIER een selectie op onze website en vind het aanbod dat bij u past.

.

fransvakantiehuistekoop.nl