Vakantiehuis Espace villa 50Tips bij het kopen van een huis in Frankrijk.

Tips bij het kopen van een huis in Frankrijk zijn zeker nodig wanneer u van plan bent on een huis in Frankrijk te kopen. Wij hebben voor u een aantal tips bij het kopen van een huis in Frankrijk verzameld. Neem rustig de tijd om deze tips door te nemen of kijk gelijk welke huizen er te koop staan in Frankrijk onder het vakantiewoning aanbod Frankrijk op deze site.

Huis kopen tips:

Tip 1.Welke regio van Frankrijk kiest U?

Het is van belang om u eerst eens te ori?nteren waar in Frankrijk u een huis wilt kopen. Frankrijk kent 22 verschillende departementen en elke regio in Frankrijk heeft zijn eigen karakter en verschillen. Onze huizen die te koop staan worden u aangeboden in het departement Midi-Pyreneeen.? Dit ligt in het Zuid-westen van Frankrijk in de buurt van o.a. Toulouse. Grofweg liggen de woningen in de driehoek tussen Toulouse de Pyreneeen en de Middellandse zee. Denk eens na wat u met uw huis in Frankrijk wilt doen. Is het een vakantiehuis of een huis om permanent in te wonen? Moet het levensloop bestendig zijn of wilt u met name inkomsten generen uit de verhuur. Dit zijn dus criteria om rekening mee te houden bij een huis kopen in Frankrijk.

Tip 2.Maak gebruik van een bezichtings-reis!

Hoe mooi alles er op een plaatje ook uitziet, ga altijd gebruik maken van een reis naar het veel beloofde huis. In de zomer ziet alles er mooi en verzorgd uit maar in het voor- of najaar kan het plaatje geheel anders zijn. Wilt u een huis in de campagne (platteland) om ziet u meer heil in een Frans huis op een vakantiepark. Neem de tijd en rij eens rond. Snuif de omgeving op en voel of dit het is wat u voor ogen heeft van een Frans huis kopen in de zon.

Tip 3.Vooraf uw budget bepalen voorkomt problemen.

Laat u niet verleiden om over uw budget heen te gaan maar let wel op wat het aangeboden huis precies voorstelt. Er is geen huis in Frankrijk gelijk dus controleer wel wat er in de prijs zit. Goedkoop is vaak duurkoop en renovatie van huizen in Frankrijk is erg kostbaar en kost veel geld. Bent u afhankelijk van een bank of juist niet! Wilt u verhuren en is het beoogde huis in Frankrijk daar geschikt voor? Alles bepaald uiteindelijk wat u kunt en wilt betalen voor een huis in Frankrijk.

4.Doe een bod op een huis

Veel Nederlanders durven geen bod uit te brengen op een huis wat ze aanstaat maar probeer het eens. Het uitbrengen van een bod geeft aan dat u?ge?nteresseerd bent en wilt praten. Maak dit dan duidelijk en wellicht koopt u een huis voor een lager bedrag dan u van plan was.

5.De administratieve formaliteiten

Als uiteindelijk alles een feit is en u heeft een huis in Frankrijk gekocht dan begint de Franse administratieve rompslomp. U dient bij overeenstemming een “Compromis de Vente” te tekenen dit is een formele juridische verbintenis tussen koper en verkoper van een Frans huis. Hierna gaat de notaris aan het werk dit duurt gemiddeld een aantal maanden. Uw makelaar kan in dit geval hulp aanbieden bij het totale traject.

bekijk het woning aanbod neem contact op

 

Luxe vakantiehuizen Frankrijk vindt u te koop op het vakantiepark Chateau Cazaleres. Op deze site vindt u diverse verschillende vakantiehuizen te koop staan direct van de eigenaren. U zult dus niet 2 dezelfde vakantiehuizen tegenkomen. Maar wel overal dat heerlijke Frankrijk gevoel. Uw makelaar Lily Beije zal u goed begeleiden bij het bezichtigen van de te koop staande vakantiewoningen.

Tijdens een verblijf in uw eigen luxe vakantiehuizen Frankrijk is er van alles te doen.

Op dit moment is de tijd rijp voor een investering in recreatie onroerend goed in Frankrijk. Net zoals elders in Europa staan hier ook de verkoopprijzen onder druk en dat biedt de koper interessante vakantiehuizen die te koop staan. Vakantiehuizen die d.m.v. verhuur een goed rendement opleveren en u een (bijna) gratis vakantie opleveren.

Heeft u verder nog vragen kijk dan eens op onze veel gestelde vragen over vakantiehuizen te koop in Frankrijk!

.

fransvakantiehuistekoop.nl